Kinect 2 til Xbox One

Kinect 2: Ny Kinect til Xbox One

Kinect så første gang dagens lys i November 2010. Kinect gjorde gamingoplevelsen på Xbox endnu mere unik. Nu kunne man pludselig bruge hænder og fagter og se, at personen i spillet gjorde det samme. Kinect er siden blevet videreudviklet, forfinet og gjort endnu mere skarp og præcis end hidtil og følger nu med Xbox One når du køber konsollen.

Kinect 2 vil være en langt mere aktiv, og brugbar, end hvad der hidtil er set. Blandt andet, registrerer Kinect nu automatisk, hvem der bruger controlleren og gør spiloplevelsen endnu mere gnidningsløs end hidtil.

Den nye Kinect skulle således have 10 gange flere kræfter end den forgænger!

Kinect 2: Full-HD kamera, stemmegenkendelse og bredere synsfelt

Kinect 2 teknologi

Et indblik i Kinect 2 teknologi og hvordan den fungerer.

Af opdateringer til Xbox Kinect 2 kan nævnes:

  • Opgraderet kamera: Kinect kommer du med et indbygget Full-HD kamera. Den nye Kinect vil være i stand til at finde din finderspids på 3 meters afstand!
  • Tænd Xbox One med stemmen: Med et nyt, forbedret lydsystem, er Xbox One Kinect blevet bedre til, at tage imod ordrer og adskille stemmer og støj fra hinanden.
  • Bedre til mindre rum: Med et udvidet synsfelt og øget præcision, behøver den nye Xbox Kinect ikke så meget plads som tidligere.

Kinect er ligesom konsollen, også blevet opdateret. Helt overordnet kan man sige, at den er blevet mere følsom og præcis. Dette betyder, at du som spiller, i langt højere grad vil være i stand til at bruge Kinect som et redskab når du spiller – og faktisk også før du går i gang med at spille.

For Kinect kan nemlig opfange når du går ind i rummet og kan allerede der, logge dig på konsollen og gøre det hele klar. Så er det bare, at sætte sig til rette og ellers gå i kast med hvilket spil du nu vil.

Kinect 2 ser i mørke

Kinect 2 infrarødt syn

Kinect 2 ser i mørke – Så nu kan du spille til langt ud på natten og stadig bruge Kinect.

Brug alle dine sanser med Kinect 2. Kinect 2 vil være i stand til at reagere på dine bevægelser og stemme – mere akkurat og brugbart end nogensinde før. I den forbindelse, har Microsoft valgt at kalde det:

  • Real Vision: Kinectens ”synsfelt” er nu udvidet og gør, at Kinecten nu er i stand til at opfatte langt flere bevægelser i det meste af rummet. Kan du lide at sidde til langt ud på natten og spille? Så kommer den nye Kinect også med en ny infrarød teknologi, som gør at du sagtens kan bruge Kinecten i mørke.
  • Real Motion: Real motion teknologien er et udtryk for Kinectens nye præcision. Kinect 2 er nu mere følsom og præcis overfor dine bevægelser, og den registrerer derfor selv dine mindste bevægelser. Dette gør det nemmere og hurtigere at navigere rundt på Xbox One.
  • Real Voice: Er der meget støj i rummet, eller eventuelt flere personer, kan Kinect med sit nye lydsystem alligevel modtage kommandoer fra den rigtige spiller. Den nye Kinect 2 er blevet opgraderet med flere mikrofoner og teknologi, som gør den i stand til, at adskille stemmer og støj fra hinanden og altid tage imod ordrer fra den rigtige spiller.

Ofte stillede spørgsmål om Kinect 2

Overvågen Kinecten mig altid?

Da Microsoft lancerede Xbox One, og dermed den nye Kinect, lød der en del spekulationer om, hvorvidt Kinect altid lytter med og om det kunne være til fare for ens privatliv. Microsoft har siden bekræftet, at Kinecten naturligvis kan slukkes helt ned og derfor ikke vil udgøre nogen trussel for privatlivets fred (heldigvis da) og samtaler i rummet, vil ligeledes ikke blevet optaget eller uploadet. Derudover, vil du igennem opsætningen af Kinect selv afgøre, hvor følsom Kinect skal være. Ønsker du eksempelvis ikke, at den skal logge dig ind automatisk – så vælger du blot det.

Har du et spørgsmål eller kommentar? Så skriv det gerne herunder!


Comments are closed.

Back to Top ↑