Xbox One Release: Hvornår udkommer konsollen?

En glad Xbox-fan i New York får fingrene i den nye konsol som én af de første.

Lanceringen af Xbox One er lidt speciel i Danmark. Vi har nemlig mulighed for at købe Xbox One fra flere webshops lige nu, men det er i en såkaldt EU version. Det er altså ikke en officiel udgivelse der er tale om, men virker ganske udemærket i Danmark.

Xbox One udkommer officielt i Danmark fredag den 5. september! ENDELIG.

(Læs evt. mere på Beep)

Dermed er udgivelsen af Xbox One næsten 1 år forsinket – så det bliver spændende at se hvordan den nordiske version kommer til at adskille sig ift. den europæiske.

Hvad sker der med Xbox 360?

Microsoft har udtalt, at de fortsat vil opdatere Xbox 360 så længe folk køber konsollen. Har du derfor en Xbox 360 nu, kan du nok regne med, at den vil blive opdateret i nogle måneder efter launch af Xbox One. Det giver naturligvis sig selv, at Microsofts nok lægger en del flere kræfter i Xbox One og det altså er på den nye konsol, man vil se mest udvikling og fart.

Kan du ikke vente?

Så kan du roligt bestille den europæiske version af Xbox One. Amazon.co.uk har den på lager netop nu og den virker helt fint i Danmark. Når den Nordiske version så udkommer engang i september, vil det højest sandsynligt være muligt at opdatere den europæiske version så du kan gøre brug af alle de nye muligheder.

 


Back to Top ↑