Spil

Published on august 20th, 2013 | by Mikkel

0

Eksklusive spiltitler til Xbox One

Microsoft har netop udgivet en video, som fremviser alle de fantastiske spil som kommer til Xbox One.

Der er tale om et miks mellem eksklusive titler til Xbox One og generelle spil, som de fleste af os ikke kan vente med at få fingrene i.

Disse spil får du kun med Xbox One

For at kunne gøre de andre konsolejere en smule misundelige over, hvad vi Xbox One ejere får lov til at lege med, har vi lavet en liste over eksklusive spiltitler til Xbox One.

Killer Instinct: Overdimensioneret kampspil

 

Killer Instinct er oprindeligt er lidt ældre arkadespil, som har rødder helt tilbage til 1994 i Super Nintendoens storhedstid. For mange, er Killer Instinct nærmest kult og det bliver spændende at følge med i, hvad udviklerne  Double Helix Games er kommet frem til og om de kan stille de kræsne fans tilfredse. Det bliver ligeledes spændende at se, hvordan Double Helix Games har valgt at integrere Kinects muligheder. Skal man nu stå og slå ud i luften eller kan man råbe kommandoer til ens kæmper?

Forza Motorsport: Som at sidde bag rattet

 

Forza Motorsport er nummer 5 i rækken. Som du kan se i videoen er grafikken uhyre realistisk og specielt (BEMÆRK AT VIDEOEN VISER IN-GAME GRAFIK), at køre bilen indefra ser vildt blæret ud. Det er lige før man kan lugte gummiet.

Læs mere her: http://www.forzamotorsport.net

Ryse Son of Rome: Som at spille en film

(Videoen er ikke for sarte sjæle)

Som du kan se i videoen herover, er Ryse Son of Rome, et brutalt third-person action spil. Som titlen afslører, så er vi tilbage i det gamle Rom, hvor der skal kæmpes brutalt, hårdt og blodigt for at overleve og nedkæmpe fjenden. Gameplayet et bygget meget cinematisk op og det virker nærmest som om, at man sidder og ser en film. Det skal samtidig også nævnes, at udviklerne, Crytek, står bag måske ét af de flotteste spil nogensinde – Crysis. Så de kommer helt sikkert til, at udnytte alle Xbox Ones kræfter fuldt ud.

Læs mere her: http://www.crytek.com/

Deadrising 3: Zombier

 

Deadrising følger med tidens trend og popularitet, som Zombier (af en eller anden årsag?!) nyder lige nu. Spillet lader dig bekæmpe hordevis af zombiner, som alle er efter – ja dig!

Halo 5: Masterchief er tilbage

 

Halo behøver næppe introduktion. Der er tale om spil nummer 5 i serien og er en direkte efterfølger til Halo 4 – Denne gang flottere end nogensinde før. Rygterne forlyder ligeledes, at Halo 5 skulle få et knapt så poleret udtryk og at spillet skulle have et mere mørkt og dystert udtryk.

 Back to Top ↑