Xbox One Tilbehør

Med den nye Xbox One følger der den nye Kinect 2 med som standard. Du skal altså ikke længere ud og investere i en Kinect ved siden af konsollen – den følger blot med. Men hvilket noget ekstraudstyr til Xbox One er så værd at kigge nærmere på og investere i? Herunder får du indblik i noget af det tilbehør, som kommer til at være tilgængeligt når Xbox One udkommer.

Officielt Xbox One tilbehør

Xbox One headset

xbox one headset

Her ses det nye, omend genkendelige, Xbox One headset.

Selvom Kinect 2, som sagt følger med, er det for nogen stadig ønskværdigt at have et gamerheadset. Det nye gamerheadset er stort set identisk med det nuværende gamerheadset til Xbox 360 med den ene høretelefon og mikrofon.

Xbox One Recharge Kit

Xbox One recharge kit

Med et recharge kit, kan du nemt og hurtigt genoplade dine controller. Så kan du game igen i en fart!

Xbox One recharge kit giver dig mulighed for, nemt at oplade Xbox One controlleren. Med Xbox One Recharge kittet, følger der en batteripakke med og en ledning, så du nemt kan tilslutte den til controlleren. Ifølge Microsoft, kan controlleren nu oplades i standby og tager knapt 4 timer at lede fuldt op.

Tredjeparts tilbehør til Xbox One

Til den mere kræsne gamer, som leder efter en endu mere realistisk og heftig oplevelse, har Microsoft blandt andet teamet op med firmaet Turtle Beach. Sammen har de lavet 2 nye headsets til Xbox One. Disse headsets ligner mere de traditionelle gamerheadset som vi kender dem, med store hovedtelefoner, mikrofon og stik til at tilslutte den til controlleren. De går under navnene: EarForce XO 7 og EarForce XO 4.

Turtle beach headset

Nye fede headset fra Turtle Beach til Xbox One

Udover Turtle Beach, har Microsoft også samarbejdet med Polk. Polk har også lavet et headset, men hvad mere interessant er deres surroundbar, som går under navnet N1 SurroundBar. Denne surroundbar har 4 forskellige indstillinger kaldet:

  • Racing
  • FPS
  • Musik
  • Biograf
Surroundbar til Xbox One fra Polk

Ønsker du ikke kun lækker grafik, men også lækker lyd? Så kan du investere i denne lækre surroundbar fra Polk.

Surroundbaren tilsluttes via Bluetooth.

Old-school arkade tilbehør

Arcade FightStick Tournament Edition 2 fra Mad Catz

Spil på din Xbox One som i gamle dage med dette lækre, old-school tilbehør. Arcade FightStick Tournament Edition 2 fra Mad Catz giver dig den ultimative arkade oplevelse.

Er du arkadespiller? Så skal du have Arcade FightStick Tournament Edition 2.

Microsoft har også samarbejdet med firmaet Mad Catz, som står bag Arcade FightStick Tournament Edition 2.


Back to Top ↑