Unboxing

Published on august 12th, 2013 | by Mikkel

0

Se hvad der er i kassen

-SPOILER ALERT-

Vil du gerne have oplevelsen til gode SELV, at pakke din Xbox One ud, så skal du ikke se nedenstående video.

I videoen bliver Xbox One pakket ud – så kan vi præcist se hvad vi får med når konsollen udkommer til november.

Godt, nu hvor du er advaret, så klik på videoen herunder og se Xbox One blive “unboxed”.

 

Så det som følger med i pakken er:

  • Kinect
  • Headset
  • Controller
  • HDMI kabel
  • Manualer
  • Power kabler
  • Og naturligvis – Konsollen

Det første du støder på, når du åbner kassen er Kinect. Den nye Kinect kommer til, at virke langt bedre i mindre rum, har Full-HD kamera og er generelt set bare blevet bedre til at opfange ens bevægelser og lyde.

Så støder vi på headsettet. Oprindeligt var der tvivl om, hvorvidt Xbox One ville inkludere et headset, men det blev så bekræftet i denne video.

Den nye Xbox One Controller

Sådan ser den nye Xbox controller ud

Dernæst kommer Xbox One controlleren, hvor især de nye “impulse triggers” bliver fremhævet. Det er affyringsknapperne, som nu skulle reagere alt efter hvad der rent faktisk sker inde i spillet og derved være i stand til, at differentiere spiloplevelsen i langt højere grad. Det skal vel mærkes, før man kan beslutte sig for om det fungerer efter hensigten – men spændende bliver det at prøve af.

Der følger også et HDMI kabel med, som klarer opløsninger helt op til 4K. Dette betyder altså, at der er tale om et høj-kvalitets HDMI kabel, som burde kunne gøre sig rigtig godt på langt de fleste TV. Ja, det er nok de færreste som har et 4K TV (Full-HDs storebror).

Så er der nogle manualer og klistermærker (er der stadig nogen, som læser dem egentlig?) og strømforsyning.

Og til sidst, har vi naturligvis selve konsollen. Mulighed for trådløst internet, blu-ray drev, 500 GB harddisk, USB 3.0 er noget af indeholdet i den nye konsol.

-Hvad der også et lidt interessant er Xboxens udseende. Det lader til, at Microsoft prøver at bryde lidt væk fra “konsol-looket” og mere ligne et pyntegenstand i hjemmet. Mange synes, at det mere ligner en multimediemaskine end en spillekonsol og det er helt klart en ny vinkel Microsoft har lagt på Xbox One.

Hvad synes du om indholdet i kassen? Er du tilfreds eller havde du forventet mere? Og hvad med udseendet – Savner du det gamle konsol-look eller er det ok, at man nu kan have den stående fremme og den rent faktisk set cool ud? Skriv din kommentar herunder!

 Back to Top ↑